Legyen Ön a Google Helyi idegenvezetője

BEST4FRIENDS
3 min readApr 25, 2022

Mindig is szeretett volna a Google-nál dolgozni vagy a Google termékeivel pénzt keresni? Sokak számára ez egy olyan álom, amely sajnos elérhetetlen. Van azonban mód arra, hogy a nagy G betűs részt beillessze az önéletrajzába. A Google Maps mindig keres embereket, és Ön garantáltan megkapja a munkát! Vegyen részt a Google Local Guides programban, és legyen a BEST4FRIENDS közösség partnere.

Google Local-Guides

Mit csinálnak a helyi idegenvezetők?

A Google Helyi idegenvezető bárki a világon, aki hozzájárul a Google Térkép folyamatos fejlesztéséhez. A Google létrehozta a Helyi idegenvezetők programot, hogy javítsa a Google Térképen elérhető információk minőségét. Ez egy olyan platform, ahol közzéteheti helyi ismereteit és tapasztalatait. Mindenkinek segít, aki további információt keres egy vállalkozásról, cégről vagy helyről. Ha úgy gondolja, hogy segíthet a Térkép fejlesztésében, váljon Google Local Guides-á.

Hogyan lehet helyi idegenvezető?

A Google helyi idegenvezetővé válni egyszerű! Nyissa meg a Google Local Guides webhelyét, és regisztráljon. Ha már van Google-fiókja, közvetlenül összekapcsolhatja azt. Ellenkező esetben egyszerűen jelentkezzen be a Térkép alkalmazáson keresztül, amikor úton van. Most már csak néhány véleményt és értékelést kell hagynia, és képeket feltöltenie azokról a helyekről, ahol járt.

Miért érdemes helyi idegenvezetőnek lenni?

A fő ok, amiért valószínűleg helyi idegenvezetővé szeretne válni, az az, hogy szeret információkat megosztani a meglátogatott helyekről. Ha mindig is idegenvezető akar lenni, de más munka jött közbe, akkor most itt az idő. Ha szeret beszámolni egy étteremben tett látogatásról és a remek ételekről, akkor tegye meg. A Google pontokkal, rangokkal és jelvényekkel jutalmazza Önt a támogatásáért.

BEST4FRIENDS Local-Guides

Hogyan szerez pontszámot a Google Térképen?

  • A pontgyűjtés legegyszerűbb módja a helyek értékelése. Csillagokat ad, és ezt közzéteszi.
  • Ha egy kicsit többet akar tenni, írásos véleményt is hagyhat. Meséljen az embereknek a meglátogatott helyekről, olyan részletesen vagy olyan kevés részletességgel, ahogyan csak akar. Írja le és ossza meg, mi a jó vagy rossz, hogyan néz ki, és milyen a légkör. Bármi, amiről úgy gondolja, hogy hasznos lehet a jövőbeli látogatók számára. A vélemények segítenek az üzlettulajdonosoknak abban, hogy a kapott visszajelzések alapján finomítsák szolgáltatásaikat. Amikor kritikát fogalmaz meg, legyen tisztességes, és gondosan válassza meg a szavait. Meg kell próbálnunk barátságosan viselkedni egymással
  • A fotósok kapják a legtöbb pontot! Töltsön fel annyi fényképet, amennyit csak tud. Segítenek az embereknek átérezni, hogyan néz ki a hely, és mit tapasztalhatnak. Valljuk be, bárhová megy a telefonnal, valószínűleg fotóz. Ossza meg őket másokkal, és keressen némi extra pénzt.
  • A Google Local útmutatójaként helyszínt vagy más helyszíneket is hozzáadhat. Egyes vállalkozások nem hoztak létre vagy nem igényeltek Google Business oldalt. Azzal, hogy hozzáadja a helyszínt a térképhez, segít az üzlet tulajdonosának, és ő biztosan megfelelően megköszöni majd.
  • Miután feljebb lépett a rangsorban, kérdéseket tesznek fel az Ön által meglátogatott vagy értékelt helyekkel kapcsolatban. A válaszokért pontokat kap, és hasznosak a jövőbeli látogatók számára. Például: hogy egy étteremben vegetáriánus ételeket szolgálnak-e fel, vagy hogy egy hely kinek való..
  • A vállalkozásokkal kapcsolatos tényeket is ellenőrizheti. Például: ez a vállalkozás még mindig ugyanazon a címen működik? A nyitvatartási idő és egyéb részletek még mindig naprakészek? Vagy már végleg bezárt? Küldje el tudását a Google Maps-nek, és segítse a közösséget.

Local-Guides Points

A BEST4FRIENDS hálózat legtöbb partnere Google Local Guides, és ezért a Google Local Guides Connect platform-on is csatlakozik. A Connect egy fórum és blog a helyi útikalauzok közösségének, azaz a Google Maps felhasználóinak, akik tippeket adnak másoknak érdekes úti célokról és tevékenységekről. Ez egy olyan hely, ahol más helyi idegenvezetőkkel kommunikálhat, ahol javaslatokat és ötleteket cserélhet, és ahol személyes támogatást kaphat a Google munkatársaitól.

Originally published at https://best4friends.medium.com on April 25, 2022.

--

--

BEST4FRIENDS

Network & marketplace for affiliates, influencers, marketers, bloggers, vloggers & local guides as well everyone who wants to earn money through online work.